06-23709540    puravida_ilpendam@outlook.com

PuraVida Ilpendam

PuraVida Ilpendam is de plek voor alles wat bijen ons te bieden hebben. Marjolein Kruse (imker) bied allerlei probducten aan die door bijen gemaakt zijn of die door bijen gebruikt worden.
Met gebruiken kunt u onder andere denken aan Propolis. Propolis is een natuurlijk antibioticum voor de bij en beschermt het bijenvolk tegen verschillende schimmels, virussen en bacterien. Propolis wordt door het merk Propolia in verschillende, hier te bestellen /contact, verzorgsproducten verwerkt.

Natuurlijk is er honing verkrijgbaar, het liefst van eigen volken of Nederlandse bodem, maar altijd puur en onverdund.
Ook bijenwas is een bijenproduct die op veel manieren verwerkt kan worden.
PuraVida gaat verder dan alleen kaarsen met onder andere ook de bijenwasdoek.

Deze bijenwasdoek zijn het duurzame alternatief voor verpakkingsmateriaal zoals aluminium- en plasticfolie. Ideaal voor het verpakken van kaas, groente of brood en voor het afdekken van schalen. De bijenwasdoek is gemaakt van 100% katoen met bijenwas en jojoba-olie. Daardoor heeft het een antiseptische werking en blijven de verpakte etenswaren langer goed. Door de warmte van je handen vormt de Bijenwasdoek zich om het te verpakken product en zorgt daardoor dat het afgesloten wordt.

Bent u op zoek naar een uniek cadeau dan kunt u bij PuraVida verschillende pakketten bestellen of zelf samenstellen. In deze pakketten staan de bijen natuurlijk centraal.

Bijenpollen

Het is een uniek mengsel van onder andere essentiële aminozuren, proteïnen, vitaminen, mineralen en antioxidanten.
Deze ondersteunen uw imuum systeem .

Kaarsen

Buiten is het vies en koud weer. Binnen maken we het gezellig en knus. Met de goudgele bijenwaskaarsen breng je sfeer in huis.

Wat veel mensen niet weten, is dat bij het opbranden van paraffinekaarsen een hoop ongezonde stoffen vrijkomen. Zo komt de stof benzeen vrij, die kankerverwekkend is. . Door de synthetische geuren en aroma’s worden de geuren van deze ongezonde stoffen verdoezeld. Bijenwas waxinelichtjes en andere kaarsen van bijenwas daarentegen zijn 100% puur natuur. Kaarsen zoals bijenwas theelichtjes hebben een goede invloed op de luchtwegen en zijn daarom zeer geschikt voor het gebruik in een huis waar astmatische mensen of mensen met gevoelige luchtwegen wonen.


Honing

PuraVida honing bestaat voor 100% uit honing en is zoveel mogelijk lokaal (of nederlands) geproduceert.